Studiebenodigheden

Als je start met een studie bij de NHL, zijn er een aantal dingen die je echt nodig hebt. Studieboeken natuurlijk, en een ICT-account. Ook krijg je een persoonlijke NHL-kaart. Deze kaart gebruik je als bewijs van inschrijving en betaalpas.    

Studieboeken

Voor je begint met studeren, heb je natuurlijk studieboeken, readers en praktijkmaterialen nodig. Hoeveel dat er zijn en wat ze kosten, verschilt per opleiding. De boekenlijst voor jouw opleiding kun je vinden via de boekenlijstzoeker op studystore.nl/nhl. Hier vind je altijd de meest actuele boekenlijst die de NHL samen met Studystore heeft opgesteld.

Bij Studystore ontvangen NHL studenten altijd 10% korting op buitenlandse boeken en 5% korting bij aanschaf van twee of meer Nederlandse titels. Natuurlijk ook veel goede tweedehandsboeken met de juiste druk! Alle boeken worden gratis thuisgestuurd. 

ICT-account

Als je student wordt bij de NHL, krijg je voordat je begint gegevens over jouw account via de mail opgestuurd. In de mail staan je inlognaam en e-mailadres. Via een link leg je vervolgens je wachtwoord vast. Als je een eigen account hebt, kun je gebruik maken van het intranet en van de speciale studentenapp. Uiteraard heeft de NHL een prima draadloos netwerk. Je kunt op je eigen laptop werken, maar er staan ook vaste computers.

Sommige opleidingen op de NHL werken met de elektronische leeromgeving Blackboard. In Blackboard vind je informatie over de lessen, zoals modulehandleidingen. In Educator, een ander programma, staan je cijfers.

NHL-kaart

Alle NHL-studenten krijgen een persoonlijke NHL-kaart. Meer informatie over de NHL-kaart vind je hier.