Let op! NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool zijn gefuseerd. Ga naar de Human Resource Management opleidingspagina op nhlstenden.com voor de juiste informatie.

Geïnteresseerd in de Associate degree Human Resource Management?

Met mensen werken én een combinatie van economie, personeel en management: dat vind je interessant. Je wilt graag verder leren, maar vier jaar studeren zie je niet zitten. Denk jij hierover na? Dan is de tweejarige Associate degree Human Resource Management iets voor jou!

Let op!: Inhoud van deze video betreft voltijdstudie HRM. Veel informatie komt overeen met de tweejarige opleiding Ad Human Resource Management.         

Past de Associate degree Human Resource Management bij jou?

Het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er werken. Een goed personeelsbeleid is dus belangrijk! Als je kiest voor de Associate degree Human Resource Management, leer je alles over levensloopregelingen, cao’s, formatieplanning, de introductie van nieuwe personeelsleden en het verzorgen van functiebeschrijvingen.

De ideale student voor de Ad Human Resource Management beschikt over de volgende kenmerken:

  • Integer
  • Open en toegankelijk
  • Praktische instelling

Studiekosten

Als student betaal je elk jaar collegegeld. Hoeveel collegegeld hangt af van een aantal factoren zoals je nationaliteit en je al behaalde diploma’s in het hoger onderwijs. In de meeste gevallen ligt het collegegeld rond de € 2.000,- per jaar. Meer info over het collegegeld vind je hier.

Daarnaast moet je rekening houden met kosten voor boeken en readers.

Daarom kies je voor de Associate degree Human Resource Management 

De Ad Human Resource Management spreekt je aan, maar je vraagt je misschien af waarom je juist deze opleiding aan de NHL zou moeten kiezen. Daar zijn diverse redenen voor te bedenken, maar wij delen graag de belangrijkste met je:

  • 100% aansluiting op bachelor Human Resource Management
    Wil je na het behalen van je Associate degree nog doorstuderen? Dat kan! Je kunt dan in twee jaar de bacheloropleiding Human Resource Management afronden.
  • Leeuwarden is een leuke studiestad
    Waarom kiezen voor de Associate degree Human Resource Management in Leeuwarden? Met ruim twintigduizend studenten is Leeuwarden een bruisende studiestad. Je vindt hier betaalbare kamers, gezellige cafés en restaurants met studentenprijzen en verschillende studentenverenigingen. Kortom: alle ingrediënten voor een onvergetelijke studententijd zijn aanwezig!