Let op! NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool zijn gefuseerd. Ga naar de HBO-ICT opleidingspagina op nhlstenden.com voor de juiste informatie.

Zoek je een hbo-deeltijdopleiding op het gebied van ICT? Dan is de flexibele bachelor HBO-ICT net wat voor jou.

Als ICT-er zorg jij ervoor dat informatiesystemen gebruiksvriendelijk en efficiënt werken. Als hbo-professional weet jij als geen ander wanneer je software kunt inzetten om processen te optimaliseren en werk te vergemakkelijken. Naast software ontwikkelen kun je ook  websites en apps bouwen. Daarmee ben jij multi-inzetbaar en vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.

  • Je bouwt je studie op met modules waarvoor je een certificaat krijgt
  • Je leert face to face, op je werkplek en via online learning

Wat kun je na de flexibele deeltijdstudie HBO-ICT?

Na de flexibele deeltijdstudie HBO-ICT ben jij de aanjager binnen jouw organisatie op het gebied van innovatieve ICT-oplossingen. Je weet de juiste mix te vinden tussen ICT en het werken met mensen. Je kent de laatste ICT-trends en -ontwikkelingen en kunt deze toepassen op de werkvloer.

Bepaal je eigen leerroute!

Bij NHL Hogeschool kun je sinds kort flexibel deeltijdonderwijs volgen. Je kunt bij de opleiding HBO-ICT voor een groot deel je eigen leerroute bepalen. De opleiding HBO-ICT bestaat uit modules. De inhoud en keuze van deze modules wordt door een deel bepaald aan de hand van je wens of profiel.

We waarderen wat jij al kan en weet. Breng je al werkervaring of een eerder behaald diploma mee, dan kun je sneller je bachelor halen. Zo krijg je een studieroute die bij jouw ontwikkeling en studieambities past.

Studieduur

flexibel

Locatie

Leeuwarden

Hoeveel kost deze opleiding?

Je betaalt collegegeld per module. De prijs van een module is € 2.950,-. Heb je nog niet eerder een bacheloropleiding afgerond? Dan heb je per module recht op een voucher van € 1.250,- (via het ministerie van OCW met een maximum van 2 vouchers per studiejaar). Je betaalt dan zelf € 1.700,- per module. Heb je al een bachelordiploma op zak? Dan betaal je het volledige bedrag van € 2.950,- voor een module. Kijk voor de laatste informatie op de website: www.nhl.nl/hbo-ict.

Het betalen per module en de regeling met vouchers is nieuw. De opleiding HBO-ICT van de NHL neemt deel aan een landelijke pilot waarin we voor het eerst werken met dit systeem. Wil je meer informatie, neem dan contact op met de opleiding.

Naast de reguliere studiekosten moet je rekening houden met bijkomende kosten voor studiemateriaal zoals boeken en readers. De aanvullende kosten zijn afhankelijk van jouw persoonlijk leerarrangement.