Zo kom je er

Je vindt NHL Hogeschool aan de Rengerslaan 10 in Leeuwarden. De bus stopt hier voor de deur en voor auto's is er een grote parkeerplaats naast de school. Maar je kunt natuurlijk ook op de fiets komen.

Kom je met de auto?

Het parkeerterrein bij de NHL is bereikbaar via de Dammelaan (rondweg). Parkeren is gratis voor bezoekers van de Open Nacht. Mocht de parkeerplaats onverhoopt vol zijn, dan kun je vlakbij parkeren op de parkeerplaats van Sporthal Rengers of in Bilgaard.

Kom je op de fiets?

Met de fiets kun je de NHL bereiken via de Dokkumertrekweg (langs het water) of via de Dammelaan. De fietsenkelder zit onder de centrale ingang van de NHL.

Kom je met het openbaar vervoer?

Vanaf het Centraal Station Leeuwarden rijdt er vanaf 17.30 uur een pendelbus direct naar NHL Hogeschool. Je kunt opstappen bij halte P. De bus stopt bij de halte tegenover de NHL en hier kun je ook weer opstappen. De laatste pendelbus rijdt hier om 00.30 uur terug naar het Centraal Station Leeuwarden. Daarnaast rijdt bus 6 vanaf de NHL tot 00.47 uur naar het Centraal Station Leeuwarden. Houd rekening met je eigen aansluiting! Kijk hier voor actuele vertrektijden en ander actueel nieuws omtrent het openbaar vervoer.