Studiekeuzeplein

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je studiekeuze? Kom dan naar het Studiekeuzeplein! Hier kun je workshops volgen en in gesprek gaan met studieadviseurs en studenten.

Workshops en studieadviesgesprek

Heb je geen idee waar je je zoektocht moet beginnen? Op de Open Nacht helpen we je verder. Tijdens de Open Nacht kun je deelnemen aan verschillende workshops. Met de Talentworkshop ontdek je wat je leuk vindt, waar je goed in bent en ontdek je jouw talenten. Wil je liever hulp bij het kiezen van een studie die bij jou past, volg dan onze Studiekeuzeworkshop. Heb je liever persoonlijk studieadvies? Ga dan in gesprek met een van onze studieadviseurs. Zij denken graag met je mee! Als je eerst de NHL-interessetest doet, krijg je een nog beter advies.

Voor een studieadviesgesprek kun je langslopen op het Studiekeuzeplein. Voor de workshops moet je jezelf vooraf aanmelden.

Van mbo naar hbo?

Zit je op het mbo? Wil je graag naar het hbo of twijfel je nog? Bezoek onze speciale mbo-voorlichting en hoor wat onze studenten te vertellen hebben over de overstap van mbo naar het hbo. De mbo-voorlichtingen vinden plaats op het Studiekeuzeplein. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voorlichting: Studeren aan de NHL

We vertellen je alles over studeren, wat het precies inhoudt, hoeveel een studie kost en hoe het nu eigenlijk werkt op de NHL en op het hbo. Vooraf aanmelden is niet nodig.