Wat kun je nog meer doen op de Open Dag?

Studieadviesgesprek

Tijdens de Open Dag kun je terecht bij één van onze studiekeuzeadviseurs voor een persoonlijk advies. Zij helpen je graag bij je zoektocht naar de juiste opleiding. Want een opleiding kiezen is best moeilijk, zeker omdat er zoveel keuze is. Dan is het handig om met iemand te praten die je verder kan helpen.

Tip: doe eerst een studiekeuzetest. Aan de hand van de testuitslag kan de studiekeuzeadviseur je nog beter advies geven!

Studiekeuzetest

De één weet al van jongs af aan wat ie wil, terwijl de ander blijft dubben. Twijfel jij tussen opleidingen of heb je nog helemaal geen idee wat je wilt? De studiekeuzetest van de NHL helpt je op weg!

Voorafgaand aan de Open Dag al een studiekeuzetest maken? Dat kan!

Maak nu al de studiekeuzetest

Zit je op het mbo? Wil je graag naar het hbo of twijfel je nog? Bezoek onze speciale mbo-voorlichting en hoor wat onze studenten te vertellen hebben over de overstap van mbo naar het hbo. De mbo-voorlichtingen vinden om 11.00 en 14.00 uur plaats op het Studiekeuzeplein. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Bezoek het Studiekeuzeplein

Ben jij vwo'er en benieuwd naar het hbo en de verschillen met het wo? Op de Open Dag staat een student voor je klaar die voor dezelfde keuze heeft gestaan. Kom langs in het X-Lab van het X-Honours programma en stel al je vragen!