Dagje Meelopen

Hoe ziet een Dagje Meelopen er ongeveer uit? 

Helay neemt je mee en laat je zien hoe een dag als NHL student er uit kan zien!

Meer informatie

Proefstuderen

Proef studeren!

Loop, samen met andere geïnteresseerden, een dag mee met de opleiding van je keuze. Een mooie manier om erachter te komen of een opleiding wat voor je is.

Meer over Proefstuderen

Walk In

Hé jij! Vraag mij!

Loop binnen bij de NHL voor voorlichting op maat door studenten. Stel al je vragen aan een ervaringsdeskundige!

Donderdag 22 juni

Meer over de Walk In

Open Dag

Kom kijken!

Op zoek naar een studie? Kom op naar de Open Dag! Kijk gezellig rond, stel al je vragen aan onze docenten en studenten of ga in gesprek met een studieadviseur.

Zaterdag 11 februari van 10.00 tot 16.00 uur

Meer over de Open Dag

Voorlichting op of via jouw school

Als je in 3 havo zit, moet je je profiel kiezen. En dat is best lastig, want waar kies je voor? Wat kun je met de profielen worden en welke opleidingen horen erbij? De Wegwijsdag helpt je op weg met twee workshops gericht op deze profielen: één bij de NHL en één bij Stenden of VHL Hogeschool. De eerstvolgende Wegwijsdag is in januari 2017. Kom ook langs!

Orientatiedag

Zit jij in havo 4 en moet jij je gaan oriënteren op je studiekeuze? Om goed te kunnen kiezen is het belangrijk dat je weet wie je bent en wat je leuk vindt. Ben jij er nog niet uit? Speel dan de game Oryente en kom volgend jaar naar de Oriëntatiedag.

Meer over de game Oryente en de Oriëntatiedag

De NHL bezoekt regelmatig scholen in de regio. Onze studenten geven bijvoorbeeld vaak een voorlichting in de klas. Ze vertellen je dan alles over studeren aan het hbo, of over een specifieke opleiding of interessegebied.

Als jij graag wilt dan onze studenten bij jou op school een voorlichting komen geven, kaart dit dan aan bij je mentor of decaan. Zij kunnen een voorlichtingsactiviteit aanvragen en wij regelen de rest!

Zit je in de examenklas van havo, vwo of mbo-4? Dan komen we graag bij jou op school langs met onze Studiekeuzebus. Tijdens ons bezoek geven we workshops waarin we samen met jou en je klas ingaan op vragen als:

  • Wat vind ik leuk?
  • Welke opleiding past bij mij?
  • Waar moet ik op letten bij het kiezen van een studie?

Je gaat actief op zoek naar antwoorden om erachter te komen wat je leuk vindt en welke opleiding goed bij je past. Komt de Studiekeuzebus ook bij jou op school? Vraag je mentor of decaan!