Kun je niet kiezen? Vraag een studieadviesgesprek aan!

Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? Of ben je al bezig met een vervolgopleiding, maar heb je het gevoel dat je niet op de goede plek zit? De juiste opleiding kiezen is niet altijd makkelijk. Weet je niet waar je moet beginnen of blijf je maar twijfelen? Een studieadviesgesprek helpt je verder.

Persoonlijk advies

Bij de NHL kun je een persoonlijk gesprek met een studieadviseur aanvragen. Tijdens dit gesprek bekijk je samen met de adviseur jouw mogelijkheden. Wil je dit graag? Meld je dan online aan, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wat gebeurt er tijdens zo’n gesprek?

Samen met de studiekeuzeadviseur ga je op zoek naar jouw talenten, interesses en ambities. Dit doe je aan de hand van verschillende vragen en opdrachten. Vervolgens bekijken we welke opleidingen daarbij aansluiten. Je krijgt tips en opdrachten mee om erachter te komen welke van deze opleidingen nu echt het beste bij jou past. Zo kom je stap voor stap tot de juiste studiekeuze.

Met welk resultaat ga je naar huis?

Na het studiekeuzegesprek weet je welke opleidingen aansluiten bij jouw interesses en capaciteiten.

Ook weet je hoe je erachter kunt komen welke opleiding nu het beste bij je past. Als het nodig is, plannen we een tweede gesprek met je in om verder te gaan met je zoektocht.

Aanmelden voor een studieadviesgesprek