Wil je graag een persoonlijk advies? Vraag een studieadviesgesprek aan!

Ben je op zoek naar verandering, wil je doorgroeien, bijleren of je specialiseren? NHL Hogeschool helpt je graag om jouw doelen te bereiken. Er zijn veel verschillende opleidingen en soms is het lastig om een keuze te maken. Weet je niet waar je moet beginnen of welke opleiding het beste bij jou past? Met een studieadviesgesprek kom je verder.

Persoonlijk advies

De studieadviseurs van de NHL gaan graag met je in gesprek over mogelijke opleidingen die bij jou en jouw interesses passen. Je kunt je online aanmelden voor een studieadviesgesprek. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken of je vragen telefonisch te beantwoorden.

Wat gebeurt er tijdens een studieadviesgesprek?

Aan de hand van vragen en opdrachten gaan we op zoek naar jouw talenten, passies en leerwensen. Samen bekijken we welke opleidingen of cursussen hierbij passen. Overweeg je een carrièreswitch?  Dan kun je een beroepenspel doen, waarmee je je oriënteert op verschillende beroepen. Je krijgt tips en opdrachten mee om erachter te komen welke opleiding of cursus het beste bij jouw wensen aansluit. Zo kom je stap voor stap tot de juiste keuze.

Met welk resultaat ga je naar huis?

Je ontdekt welke opleidingsmogelijkheden bij je leerwensen passen. Ook weet je welke stappen je kunt nemen om uiteindelijk tot een goede studiekeuze te komen. Hiermee vind je hopelijk een opleiding of cursus die helpt om jouw doelen te bereiken.

Aanmelden voor een studieadviesgesprek