Voorlichtingsactiviteiten deeltijd

Wil jij jouw ervaring uitbreiden? Wil je boven jezelf uitstijgen? Verwezenlijk dan jouw ambities! NHL Hogeschool organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten. We doen er alles aan zodat jij je goed kunt oriënteren in een deeltijdstudie.

Infobijeenkomsten

Heb je interesse in een deeltijdstudie en wil je in september starten?

Kom dan op dinsdag 29 augustus naar de Infoavond over deeltijd bachelor- en masteropleidingen, associate degrees en cursussen van NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool!

De Infoavond vindt plaats aan de Rengerslaan 10 in Leeuwarden. Van 17.30 tot  20.00 uur kun je terecht op de informatiemarkt. Hier zijn verschillende docenten en studenten aanwezig om antwoord te geven op al je vragen.

Dinsdag 29 augustus
17.30 - 20.00 uur
NHL locatie Leeuwarden

Meer info en aanmelden

Werk je in de sector zorg en welzijn of ligt jouw hart daar?

Dan is de deeltijdstudie Verpleegkunde (hbo-V) misschien iets voor jou. Je ontwikkelt je in deze opleiding tot een generalistisch verpleegkundige. Je bent inzetbaar binnen complexe zorgsituaties, maar kunt ook overstijgende taken oppakken. Dit alles op een flexibele manier. 

De infobijeenkomst is op 4 september van 15.30 – 17.00 uur, NHL Hogeschool, Rengerslaan 10 te Leeuwarden.

Het lokaal voor de informatiebijeenkomst is C1069

Meer informatie en aanmelden

Fotoimpressie Infoavond 28 maart

Proefcollege

Deeltijdstudie pittig?

Verschillende bachelor- en masteropleidingen van de NHL stellen een les open waarbij je kunt aanschuiven. De ideale manier om het studeren in deeltijd van dichtbij mee te maken en kennis te maken met docenten en studenten. 

Volg een proefcollege

Studieadviesgesprek

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière?

...maar weet je niet precies welke studie daar bij past? Vraag dan een studieadviesgesprek aan. Samen met een studieadviseur kijk je naar de mogelijkheden die er zijn. 

Vraag een studieadviesgesprek aan

Persoonlijk intakegesprek

Wil je meer weten over het studieprogramma?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek kom je meer te weten over de inhoud van de studie, jouw eventuele vrijstellingsmogelijkheden en of de studie aansluit bij jouw verwachtingen en ambities. Je vindt een aanvraagformulier voor het intakegesprek bij de opleidingsinformatie.

Een deeltijdopleiding zoeken