Voorlichtingsactiviteiten deeltijd

Een deeltijdstudie begin je niet zomaar. Veel deeltijdstudenten volgen een opleiding of cursus naast hun werk of een druk gezinsleven. Dan wil je natuurlijk vooraf precies weten waar je aan begint! NHL Hogeschool organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten waardoor jij je goed kunt oriënteren op een deeltijdstudie. 

Infoavond deeltijd

Wil je naast je werk studeren?

Kom dan naar de Infoavond van NHL en Stenden. Hier kom je alles te weten over de bachelor- en masteropleidingen, associate degrees en cursussen van beide hogescholen.
Dinsdag 28 maart tussen 18.00 en 21.00 uur

Meld je aan

Infobijeenkomsten opleidingen

Overweeg je om in 2017 te starten met één van de flexibele deeltijdopleidingen Welzijn? Je kunt kiezen tussen de bacheloropleidingen: Social Work of Pedagogiek. Op de infobijeenkomst(en) krijg je meer informatie tijdens de voorlichtingsronde.

- Woensdag 12 mei 15.00 - 17.00 uur
- Vrijdag 23 juni 15.00 - 17.00 uur

Aanmelden

Ben je op bachelorniveau werkzaam in het pedagogische of educatieve werkveld en wil je een stap zetten in jouw carrière? Dan is de master Pedagogiek iets voor jou. Kom naar één van de informatiebijeenkomsten over de Master Pedagogiek.

Bijeenkomsten voor de Master Pedagogiek
- Leeuwarden (11 apr, 6 jun )
- Groningen (12 apr, 23 mei, 20 jun )
- Zwolle (15 mei)

Meld je aan

Ben jij professional in de kunsteducatie en ben je op zoek naar interdisciplinaire verbreding en verdieping van je kennis? Bezoek dan een informatieavond van de Master Kunsteducatie.

- Maandag 10 april 2017 19:30-21:30 uur (NHL Hogeschool, Leeuwarden)
- Maandag 22 mei 2017 19:30-21:30 uur (Academie Minerva, Groningen)

Meer informatie

Juf of meester op een basisschool… een prachtbaan. Misschien loop je al jaren rond met het idee om een opleiding tot Leraar Basisonderwijs (Pabo) op te pakken. De NHL biedt voor deeltijders de bacheloropleiding Pabo programma op Maat & Afstand aan. Wanneer je niet rechtstreeks toelaatbaar bent tot dit programma, dan kun je eerst het Instroomtraject Pabo volgen.

Pabo programma op Maat & Afstand
- Donderdag 18 mei 2017 van 13.00 – 13.45 uur
- Donderdag 29 juni 2017 van 13.00 – 13.45 uur

Pabo Instroomtraject voor het programma op Maat & Afstand
- Donderdag 18 mei 2017 van 11.30 – 12.30 uur
- Donderdag 29 juni 2017 van 13.45 – 14.45 uur

Meer informatie en aanmelden

Proefcollege

Deeltijdstudie pittig?

Verschillende bachelor- en masteropleidingen van de NHL stellen een les open waarbij je kunt aanschuiven. De ideale manier om het studeren in deeltijd van dichtbij mee te maken en kennis te maken met docenten en studenten. 

Volg een proefcollege

Studieadviesgesprek

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière?

...maar weet je niet precies welke studie daar bij past? Vraag dan een studieadviesgesprek aan. Samen met een studieadviseur kijk je naar de mogelijkheden die er zijn. 

Vraag een studieadviesgesprek aan

Persoonlijk intakegesprek

Wil je meer weten over het studieprogramma?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek kom je meer te weten over de inhoud van de studie, jouw eventuele vrijstellingsmogelijkheden en of de studie aansluit bij jouw verwachtingen en ambities. Je vindt een aanvraagformulier voor het intakegesprek bij de opleidingsinformatie.

Een deeltijdopleiding zoeken