Voorlichtingsactiviteiten deeltijd

Wil jij jouw ervaring uitbreiden? En boven jezelf uitstijgen? Verwezenlijk jouw ambities! NHL Hogeschool organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten, zodat jij je goed kunt oriënteren in het aanbod deeltijdstudies van de NHL.

Infobijeenkomsten opleidingen

Overweeg je om in 2017 te starten met één van de flexibele deeltijdopleidingen Welzijn? Je kunt kiezen tussen de bacheloropleidingen: Social Work of Pedagogiek. Op de infobijeenkomst(en) krijg je meer informatie tijdens de voorlichtingsronde. De voorlichtingsronde begint om 15.00 en duurt tot 17.00 uur.

- Vrijdag 12 mei 15.00 - 17.00 uur
- Vrijdag 23 juni 15.00 - 17.00 uur

Aanmelden

Werk je in de sector zorg en welzijn of ligt jouw hart daar? Dan is de deeltijdstudie Verpleegkunde (hbo-V) misschien iets voor jou.
Je ontwikkelt je in deze opleiding tot een generalistisch verpleegkundige. Je bent inzetbaar binnen complexe zorgsituaties, maar kunt ook overstijgende taken oppakken. Dit alles op een flexibele manier.
De infobijeenkomsten zijn is op vrijdag 19 mei en 23 juni van 15.30 – 17.00 uur. op NHL Hogeschool, Rengerslaan 10 te Leeuwarden

Meer informatie en aanmelden

Ben je op bachelorniveau werkzaam in het pedagogische of educatieve werkveld en wil je een stap zetten in jouw carrière? Dan is de master Pedagogiek iets voor jou. Kom naar één van de informatiebijeenkomsten over de Master Pedagogiek.

Bijeenkomsten voor de Master Pedagogiek
- Leeuwarden ( 6 jun )
- Groningen (23 mei, 20 jun )
- Zwolle (15 mei)

Meld je aan

Ben jij professional in de kunsteducatie en ben je op zoek naar interdisciplinaire verbreding en verdieping van je kennis? Bezoek dan een informatieavond van de Master Kunsteducatie.

- Maandag 22 mei 2017 19:30-21:30 uur (Academie Minerva, Groningen)

Meer informatie

Voorlichtingsdag / intakegesprekken op dinsdag 9 mei 2017
Deze voorlichtingsdag op Terschelling bestaat uit een ochtendprogramma met informatie over de opleiding, de leerlijnen, de toelating en praktische informatie. In de middag zijn er intakegesprekken.  

Wil jij de voorlichtingsdag bijwonen? Je bent van harte welkom! Meld je aan door voor 1 mei een e-mail te sturen naar: k.zuidema@nhl.nl. Geef bij je aanmelding aan of je ook een intakegesprek wil voeren en naar welke leerlijn (maritieme technologie, nautische specialismen of maritiem ontwerp) je interesse uitgaat. Kun je er niet bij zijn op 9 mei? Maar wil je wel graag meer informatie en/of een intakegesprek? Laat het dan ook weten, dan bekijken we de mogelijkheden.

Juf of meester op een basisschool… een prachtbaan. Misschien loop je al jaren rond met het idee om een opleiding tot Leraar Basisonderwijs (Pabo) op te pakken. De NHL biedt voor deeltijders de bacheloropleiding Pabo programma op Maat & Afstand aan. Wanneer je niet rechtstreeks toelaatbaar bent tot dit programma, dan kun je eerst het Instroomtraject Pabo volgen.

Pabo programma op Maat & Afstand
- Donderdag 18 mei 2017 van 13.00 – 13.45 uur
- Donderdag 29 juni 2017 van 13.00 – 13.45 uur

Pabo Instroomtraject voor het programma op Maat & Afstand
- Donderdag 18 mei 2017 van 11.30 – 12.30 uur
- Donderdag 29 juni 2017 van 13.45 – 14.45 uur

Meer informatie en aanmelden

Fotoimpressie Infoavond 28 maart

Proefcollege

Deeltijdstudie pittig?

Verschillende bachelor- en masteropleidingen van de NHL stellen een les open waarbij je kunt aanschuiven. De ideale manier om het studeren in deeltijd van dichtbij mee te maken en kennis te maken met docenten en studenten. 

Volg een proefcollege

Studieadviesgesprek

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière?

...maar weet je niet precies welke studie daar bij past? Vraag dan een studieadviesgesprek aan. Samen met een studieadviseur kijk je naar de mogelijkheden die er zijn. 

Vraag een studieadviesgesprek aan

Persoonlijk intakegesprek

Wil je meer weten over het studieprogramma?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek kom je meer te weten over de inhoud van de studie, jouw eventuele vrijstellingsmogelijkheden en of de studie aansluit bij jouw verwachtingen en ambities. Je vindt een aanvraagformulier voor het intakegesprek bij de opleidingsinformatie.

Een deeltijdopleiding zoeken