Voorlichtingsactiviteiten deeltijd

Wil jij jouw ervaring uitbreiden? Wil je boven jezelf uitstijgen? Verwezenlijk dan jouw ambities! NHL Hogeschool organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten. We doen er alles aan zodat jij je goed kunt oriënteren in een deeltijdstudie.

Infoavond

Heb je interesse in een deeltijdstudie en wil je in september starten?

Kom dan op dinsdag 29 augustus naar de Infoavond over deeltijd bachelor- en masteropleidingen, associate degrees en cursussen van NHL Hogeschool en Stenden Hogeschool!

De Infoavond vindt plaats aan de Rengerslaan 10 in Leeuwarden. Van 17.30 tot  20.00 uur kun je terecht op de informatiemarkt. Hier zijn verschillende docenten en studenten aanwezig om antwoord te geven op al je vragen.

Dinsdag 29 augustus
17.30 - 20.00 uur
NHL locatie Leeuwarden

Meer informatie & aanmelden

Infobijeenkomsten opleidingen

Social Work en Pedagogiek

Overweeg je om in 2017 te starten met één van de flexibele deeltijdopleidingen Welzijn; Social Work of Pedagogiek? Op de infobijeenkomst(en) krijg je meer informatie tijdens de voorlichtingsronde, die begint om 15.00 en duurt tot 17.00 uur.

- vrijdag 23 juni 15.00 - 17.00 uur

Aanmelden

Werk je in de sector zorg en welzijn of ligt jouw hart daar?

Dan is de deeltijdstudie Verpleegkunde (hbo-V) misschien iets voor jou. Je ontwikkelt je in deze opleiding tot een generalistisch verpleegkundige. Je bent inzetbaar binnen complexe zorgsituaties, maar kunt ook overstijgende taken oppakken. Dit alles op een flexibele manier. 

De infobijeenkomst is op 23 juni van 15.30 – 17.00 uur op NHL Hogeschool, Rengerslaan 10 te Leeuwarden.

Het lokaal voor de informatiebijeenkomst op 23 juni is B0075.

Meer informatie en aanmelden

Juf of meester op een basisschool… een prachtbaan.

Misschien loop je al jaren rond met het idee om een opleiding tot Leraar Basisonderwijs (Pabo) op te pakken. De NHL biedt voor deeltijders de bacheloropleiding Pabo programma op Maat & Afstand aan. Wanneer je niet rechtstreeks toelaatbaar bent tot dit programma, dan kun je eerst het Instroomtraject Pabo volgen.

Pabo Instroomtraject voor het programma op Maat & Afstand
- Donderdag 29 juni 2017 van 13.45 – 14.45 uur

Pabo programma op Maat & Afstand
- Donderdag 29 juni 2017 van 13.00 – 13.45 uur

Meer informatie en aanmelden

Informatieavond Master Social Work

Ben jij die social work professional die oog heeft voor de eigen caseload en tegelijkertijd geïnteresseerd is in de achterliggende maatschappelijke vraagstukken? Wil je de ontwikkelingen in het domein doorgronden en aanpakken waar het beter moet of kan? Zie jij kansen voor het sociaal werk? Dan is de masteropleiding Social Work van NHL Hogeschool en de Hanzehogeschool Groningen iets voor jou!

Wil je hier meer over weten, kom dan naar de informatieavond op:
dinsdag 27 juni van 19.00 - 21.00 uur.

Je kan je opgeven via mastersocialwork@org.hanze.nl.

Fotoimpressie Infoavond 28 maart

Proefcollege

Deeltijdstudie pittig?

Verschillende bachelor- en masteropleidingen van de NHL stellen een les open waarbij je kunt aanschuiven. De ideale manier om het studeren in deeltijd van dichtbij mee te maken en kennis te maken met docenten en studenten. 

Volg een proefcollege

Studieadviesgesprek

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière?

...maar weet je niet precies welke studie daar bij past? Vraag dan een studieadviesgesprek aan. Samen met een studieadviseur kijk je naar de mogelijkheden die er zijn. 

Vraag een studieadviesgesprek aan

Persoonlijk intakegesprek

Wil je meer weten over het studieprogramma?

Tijdens een persoonlijk intakegesprek kom je meer te weten over de inhoud van de studie, jouw eventuele vrijstellingsmogelijkheden en of de studie aansluit bij jouw verwachtingen en ambities. Je vindt een aanvraagformulier voor het intakegesprek bij de opleidingsinformatie.

Een deeltijdopleiding zoeken