Bachelors

Wil een nieuwe stap in je carrière zetten? NHL Hogeschool biedt je de keuze uit 25 uitdagende deeltijd bachelor-opleidingen. Van onderwijs tot zorg en van Technische Bedrijfskunde tot HBO ICT. Jouw toekomst begint met deeltijdonderwijs van de NHL.

Lerarenopleidingen

NHL Hogeschool is één van de grootste aanbieders van deeltijd lerarenopleidingen in Noord-Nederland. Als beginnende docent kun je bij ons jouw tweedegraads lesbevoegdheid halen met een bacheloropleiding. Dit kan op het gebied van talen, exacte vakken en sociale vakken. Daarnaast hebben we een Pabo-opleiding en verzorgen we de opleiding Pedagogiek in deeltijd-variant. Ook wanneer je na de bachelor jouw eerstegraads lesbevoegdheid wilt halen, kun je bij de NHL terecht. In Groningen kun je kiezen uit verschillende masters.

Zorg en welzijn

Gaat jouw hart sneller kloppen van de zorg? Naast de bacheloropleiding Verpleegkunde biedt NHL Hogeschool je meer deeltijdopleidingen die (in)direct verbonden zijn met Zorg en Welzijn. Denk aan Culturele en Maatschappelijke Vorming (CMV) of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD).

Management en communicatie

Op het gebied van management verzorgt de NHL de bachelors Technische Bedrijfskunde en Bedrijfskunde MER. Brede bachelors op het gebied van economie en management met verschillende uitstroomprofielen Daarnaast kun je kiezen voor de populaire deeltijdopleiding Communicatie. Of volg jouw digitale passie en kies voor HBO-ICT.

Nieuwsgierig naar de opleidingen?

Toon opleidingen