Hoe mensen het verschil kunnen maken, leer je in de cursus Personeelsmanagement

De cursus Personeelsmanagement gaat over de afstemming tussen mens en organisatie, waarbij talent- en competentieontwikkeling in relatie tot de organisatiedoelstellingen centraal staan. In deze module ontdek je praktische en geïntegreerd toepasbare tools, die vanuit de sociale wetenschappen en het HR-vak zijn ontwikkeld.

  • Onderdeel van de post-hbo leergang Bedrijfskunde
  • Inzetten van medewerkers in relatie tot de organisatiedoelen
  • Leren door te doen

Wat kun je na de cursus Personeelsmanagement?

Na afloop van de cursus Personeelsmanagement ben je bekend met verschillende begrippen, concepten en theorieën bij strategische personeelsvraagstukken en arbeidsverhoudingen. Je bent resultaat georiënteerd en neemt verantwoordelijkheid over de duurzame ontwikkeling van je medewerkers. Je leert anders te kijken naar de manier waarop jouw organisatie is ingericht en de consequenties daarvan op de talenten en kennis van je personeel. Met deze mix tussen management, personeel en organisatie leer je op meerdere niveaus jouw organisatie verbeteren.

Studieduur

6 weken

Contacttijd

3 uur per week

Locatie

Leeuwarden

Hoeveel kost deze cursus?

De cursus Personeelsmanagement kost € 995,-. Daarnaast moet je rekening houden met een bedrag van circa € 50,- voor boeken en studiemateriaal. De cursus is vrijgesteld van btw.