NHL master Pedagogiek, locatie Zwolle

In Zwolle vind je een dependance van de NHL. Daar bieden we de masteropleiding Pedagogiek aan.

Bezoekadres
Campus 2-6
8017 CA Zwolle

Postadres
Postbus 804
9700 AV Groningen

058 251 2549
mpedagogiek@nhl.nl

Openingstijden

  • maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur

Openbaar vervoer

Vanaf het station is het circa 15 minuten lopen naar de Campus. Neem uitgang Zuid van het NS-station. Steek de weg schuin over naar het plein. Steek het plein over en ga rechtsaf langs het water (Koggelaan). Ga vervolgens links het bruggetje over (Lünenstraat). Steek daarna het kruispunt over en loop onder het viaduct door. Ga aan het einde van het fietspad rechtsaf naar de Campus.

Kom je met de bus?  Neem dan buslijn 2 (Ittersumerbroek) die rijdt vanaf station Zwolle (uitgang Zuid) richting de Campus. Halte: Burgemeester van Walsumweg.

Auto

Als je uit de richting Amersfoort-Groningen komt op de A28 dan volg je de borden richting Zwolle. Neem dan afslag 18 Ring-Zuid en ga verder op N337 IJsselallee. Vervolgens neem je de  tweede afslag rechts, richting Schelle Noord-Hogeschool Windesheim (Burgemeester van Walsumlaan). Na 130 meter rechts afslaan naar de Campus.

Kom je uit de richting Almelo-Zwolle op de N35 volg dan de borden richting Zwolle-Amersfoort (snelweg). Op de Ittersumallee sla je na 1200 meter rechtsaf de N337 (IJsselallee) op. Na ruim 2 km links richting Schelle Noord-Hogeschool Windesheim (Burgemeester van Walsumlaan). Na 130 meter rechts afslaan naar de Campus.