Yvonne Zwiep is Student Docent BKV

“Als oudste uit een gezin met acht kinderen was ik altijd creatief bezig met mijn broertjes en zusjes. Of ik ze nu hielp met schilderen, tekenen, haken of breien: ik vond alles even mooi! Met de opleiding Docent BKV kan ik mijn artistieke passie en mijn drive om anderen te begeleiden, combineren. Maar wat ik misschien nog mooier vind: ik krijg de kans om creatief ondernemerschap te ontwikkelen.

Creatieve broedplaats
Ik leer bijvoorbeeld out of the box en te gaan voor mijn idealen. Ik krijg de ruimte om te experimenteren en te ontdekken. Zo mocht ik tijdens mijn stageperiode bezig met mijn droom om een creatieve broedplaats op te zetten waar verschillende kunststromen samenkomen. Van theatermakers tot fotografen en beeldend kunstenaars… Ze kunnen hier allemaal samenkomen, van elkaar leren en zelfs samenwerken! Na mijn opleiding wil ik als zelfstandig ondernemer anderen inspireren om hun hart te volgen zodat ze kunnen zijn wie ze willen zijn. Niets is mooier dan ruimte creëren bij een ander zodat oprechte passie ontstaat!

Beeld je eens in…
… dat je net als Yvonne cultureel ondernemer wilt worden. Of zie jij jezelf meer als kunstenaar of docent? Het kan allemaal met de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving (BKV). Schrijf je in voor het toelatingsonderzoek op 20 april!

Meld je snel aan!