Algemeen topfoto 30

Leren & lenen

Learning Centre
Wil jij jezelf verdiepen, verbreden of je kennis bijspijkeren? Dat kan bij de NHL!
De NHL heeft een uniek Learning Centre waar je verschillende cursussen kunt doen zoals een cursus Spaans, politicologie, psychologie, zakelijke adviesvaardigheden, EHBO of een bijspijkercursus Engels of Nederlands. Voor het volgen van deze cursussen kun je vaak nog studiepunten krijgen ook!

Je kunt je inschrijven via de website van het Learning Centre: www.learningcentre.nl. Na afloop van iedere cursus krijg je een verklaring van deelname. Interesse in wat extra kennis? Kijk dan hier voor meer informatie en overleg met je studiebegeleider welke cursussen interessant voor jou kunnen zijn.

AVC
Een beamer nodig voor een presentatie? Of toch liever een digitale foto- of videocamera voor een project? Je kunt het met je NHL-kaart kosteloos lenen bij het Audio Visueel Centrum (AVC). Het AVC kun je vinden in de S-Zone (B0.063)

Mediatheek
Boeken, tijdschriften, databanken en audiovisueel materiaal leen je in de Mediatheek. Gratis! Het enige wat je nodig hebt, is je NHL-kaart. Handig om te weten: de Mediatheek heeft verbinding met universiteitsbibliotheken én het Open Bibliotheek Netwerk. Er ligt dus veel informatie voor het oprapen. Je vindt de Mediatheek op de  begane grond, aan het eind van de Centrale Hal in D0.001.